OSTEOPATIA AIKUINEN 

 70 EUR 

Kipuja, jännitystä, päänsärkyä, unettomuutta tai esimerkiksi stressiä? Osteopatialla hoidetaan kaikenlaisia kehon häiriötiloja. Hoidon aikana vapautetaan kehon toimintaa poistamalla jännityksiä ja parantamalla sitä kautta hermotoimintaa ja verenkiertoa. Tämä vähentää asiakkaan kiputuntemuksia ja rentouttaa kehoa. Tekniikat ovat lempeitä, mutta tehokkaita ja ne valitaan aina kyseiselle asiakkaalle sopiviksi. Osteopatia sopii hyvin myös raskaanaoleville. Vastaanottoaika on 60 min, josta itse hoitoaika on asiakkaasta ja hänen tilanteestaan riippuen noin 45 min.

OSTEOPATIA LAPSI, 0-12 V.

62 EUR 

Vastaanotolleni ovat tervetulleita lapset jo vauvaikäisestä alkaen. Osteopatian hellät tekniikat soveltuvat hyvin pienillekin asiakkaille. Osteopatialla voidaan hoitaa esimerkiksi vatsavaivoja, itkuisuutta, kasvukipuja tai vauhdikkaan pikkulapsiajan mukanaan tuomia kolhuja ja kuhmuja. Hoitotapahtuma on aina hyvin lapsentahtinen, välillä pidetään taukoja ja tutkitaan vaikka leluja. Vanhemmat voivat olla mukana koko hoidon ajan. Vastaanottoaika on 60 min.,  josta itse hoitoaika on aina asiakaskohtainen. Lapsilla hoidot ovat yleensä lyhyempiä kuin aikuisilla.

OSTEOPATIA ELÄIN          

75 EUR (SIS. KOTIKÄYNNIN TRE JA LÄHIALUEET)

Teen osteopatiahoitoja myös hevosille ja koirille. Nämä hoidot eivät ole varattavissa nettiajanvarauksen kautta, mutta ole puhelimitse tai sähköpostitse yhteydessä niin sovitaan tarkemmin!

Eläimet yleensä ovat hyvin herkkiä ja vastaavat osteopatiahoitoon hyvin. Osteopaatin aistivat kädet pystyvät tunnistamaan ja hoitamaan eläimestä niitä ongelmakohtia ja jännitystiloja, joista eläimet eivät pysty meille itse kertomaan.

 
  • Facebook

©2021 by Anna Lind