top of page

OSTEOPATIA AIKUINEN 

 75 EUR

Kipuja, jännitystä, päänsärkyä, unettomuutta tai esimerkiksi stressiä? Osteopatialla hoidetaan kaikenlaisia kehon häiriötiloja. Hoidon aikana vapautetaan kehon toimintaa poistamalla jännityksiä ja parantamalla sitä kautta hermotoimintaa ja verenkiertoa. Tämä vähentää asiakkaan kiputuntemuksia ja rentouttaa kehoa. Tekniikat ovat lempeitä, mutta tehokkaita ja ne valitaan aina kyseiselle asiakkaalle sopiviksi. Osteopatia sopii hyvin myös raskaanaoleville. Vastaanottoaika on 60 min, josta itse hoitoaika on asiakkaasta ja hänen tilanteestaan riippuen noin 45 min.

Voit maksaa osteopatian myös Epassi Hyvinvointiedulla!

OSTEOPATIA LAPSI, 0-12 V.

70 EUR 

Vastaanotolleni ovat tervetulleita lapset jo vauvaikäisestä alkaen. Osteopatian hellät tekniikat soveltuvat hyvin pienillekin asiakkaille. Osteopatialla voidaan hoitaa esimerkiksi vatsavaivoja, itkuisuutta, kasvukipuja tai vauhdikkaan pikkulapsiajan mukanaan tuomia kolhuja ja kuhmuja. Hoitotapahtuma on aina hyvin lapsentahtinen, välillä pidetään taukoja ja tutkitaan vaikka leluja. Vanhemmat voivat olla mukana koko hoidon ajan. Vastaanottoaika on 60 min.,  josta itse hoitoaika on aina asiakaskohtainen. Lapsilla hoidot ovat yleensä lyhyempiä kuin aikuisilla.

REFLEKSITESTAUS

90 EUR (SIS. ALV 24%)

Opiskelen parhaillaan hermoston liikemallien testausta Senso Reflex Expert -koulutuksessa. Osalla meistä aikuisistakin on edelleen aktiivisina primitiivirefleksjä, jotka kuormittavat koko ajan hermostoamme aiheuttaen turhia liikemalleja. Refleksitestauksessa kartoitetaan nämä primitiivirefleksit ja tehdään suunnitelma niiden sammuttamiseksi hoidoilla ja kotiharjoitteilla. Aktiivisina olevat primitiivirefleksit voivat aiheuttaa haasteita oppimiseen, kognitiiviseen, motoriseen ja fyysiseen suorituskykyyn. Refleksitestaukseen kannattaa varata tunnin verran aikaa.

Hoidot: Treatments
bottom of page